Блог

#Лайфстайл

Мол за секънд хенд мода? Защо не!

22/08/2019

heading image

Знаете ли, че има мол, в който всички артикули са секънд хенд? 😯Той се намира в близост до Стокхолм, Швеция, съобщава BBC и е едно от най-интересните и различни места, на които може да попаднете. В него ще откриете:

 

  • маркови дрехи и обувки
  • детски обувки
  • техника

 

Всички те изглеждат като нови и са употребявани малко, също така се предлагат и продукти, направени от рециклирани материали.♻ Секънд хенд модата не само се завръща, но и се превръща в начин на живот на модерно мислещите хора, които все повече се интересуват от околната среда и от живота извън свръхконсуматорство. Сред дрехите втора употреба могат да бъдат открити истински находки, които ще се отразят благоприятно на личния бюджет, но и ще спомогнат за затвърждаването на личния стил. Пазаруването секънд хенд е един от най-добрите начини човек да изрази себе си, при това по най-добрия начин.

 

 

Грижа за модата, грижа за природата

 

Онова, което прави молът за дрехи втора употреба толкова различен, е не само това, че всичко, което може да си закупите от там, е секънд хенд, а и фактът, че по този начин правите добро на природата, а и на себе си. Голяма част от стоките са произведени от рециклирани материали. Друга пък представлява модифицирани вещи – като например лампа, част от която е направена от дамски дрехи.🆒 Този аутлет мол е идеалното място за разумно пазаруване, което не само спестява пари, но и спомага за опазването на природата и екологичния начин на живот. Освен това всички дамски, мъжки и детски дрехи и обувки, които ще намерите вътре, са по-различни и оригинални от масовата конфекция.

 

Секънд хенд модата се завръща

 

Мода и рециклиране? С две ръце ЗА!

 

Поредното любопитно нещо за шведския секънд хенд търговски център е, че той се намира в непосредствена близост до център за рециклиране, с който си партнира. Това означава, че молът превръща непотребните стоки в потребни, почти непосредствено след изхвърлянето им. Вещите, направени от други вещи, са оригинални, на добри цени и можете да бъдете сигурни, че друг няма да притежава същото, каквото и вие. 😎 А и цените на дрехите втора ръка не са за подценяване. Пазаруването от мола за секънд хенд мода ви дава възможност да се сдобиете с маркови дрехи и детски дрехи за малко пари, а това е повече от чудесно.

 

Стъпка напред в опазването на околната среда с мол за секънд хенд стоки

Мол, изцяло за секънд хенд дрехи и стоки, е огромна стъпка напред в грижата в екологично и финансово отношение. За съжаление, на този етап не съществува български аутлет търговски център за дрехи втора ръка, но пък за сметка на това съществува онлайн магазини за дрехи втора употреба, в който може да откриете стотици маркови дрехи на ниски цени. Всъщност, това е дори по-удобно, защото онлайн аутлет магазинът е близо до вас по всяко време и новата ви любима рокля или чифт обувки са на един клик разстояние. 🔎Спестете пари, време и усилия, като изберете да пазарувате различни стоки от аутлет онлайн.

 

Вижте видеото на BBC тук.

to top