Блог

#Мода

Сезонът на сватбите започва: как да сглобите перфектния аутфит

26/06/2019

heading image

Лятото вече е тук, а с него и сезонът на сватбите.💍 Сигурно нямате търпение да идете на сватбата на най-добрата си приятелка или приятел, но в същото време не ви се обикаля безкрайно по магазини, за да търсите перфектния аутфит. Всъщност, може би дори не сте сигурни какво точно искате да облечете, затова ви предлагаме да изберете най-лесния и практичен вариант. Доверете се на онлайн магазини за дрехи втора употреба, в който да намерите маркови дрехи на ниски цени. Така ще имате възможност да инвестирате повече средства в подарък за младоженците. Или пък в нещо друго, което сметнете за полезно. И тъй като сме убедени, че няколко съвета как да сглобите перфектния атуфит за сватба няма да са ви излишни, директно пристъпваме към тях!

 

Изберете нещо удобно и леко

 

Лятото е красив сезон за сватби, но в същото време, независимо дали става дума за дневно, или вечерно тържество, дамските дрехи трябва да бъдат удобни и леки. Най-вероятно ще танцувате много, най-вероятно жежкото слънце ще ви е напекло, най-вероятно ще искате да ви е прохладно. Къса и ефирна рокля от нежен плат би била чудесен вариант.

 

Перфектния аутфит - удобен и практичен

 

Не харчете много пари за маркови дамски дрехи

 

Наистина не е нужно да харчите цяло състояние за нещо, което (ако е твърде претенциозно) ще облечете само веднъж. Ако желаете да откритете марков тоалет, потърсете го в някои моден аутлет онлайн и така с един куршум ще отстреляте два модни заека.

 

Ако тоалетът ви е цвететен, изберете по-семпли аксесоари

 

Не прекалявайте с цветовете, защото границата между колорита и кича е тънка и лесно може да бъде премината по невнимание. Ако тоалетът ви е пъстър, го съчетайте с по-семпли бижута и аксесоари. Така аутфитът ви ще изпъкне повече.

 

Перфектния аутфит - как да изберете аксесоарите?

 

Ако тоалетът ви е едноцветен, изберете цветни аксесоари 👠

 

Тук важи обратното правило – ако искате да разчупите малката черна рокля или едноцветната рокля солей, с която ще отидете на сватбата, разчупете вида си с цветни аксесоари – чанта, обувки, гривни, обеци. Ще видите как парти настроението ви ще дойде още по-бързо, а стилът ви ще стане неотразим.

 

Изберете нещо, което ще можете да носите отново

 

Защо да си купувате нещо, което ще облечете само веднъж, при положение, че може да се разровите из някой качествен аутлет онлайн и да си купите:

 

  • стилен топ
  • ефектен панталон
  • красива рокля
  • гащеризон
  • или каквото ви хрумне… на нискики цени!

 

Няма нищо по-хубаво от хубава дреха, която може да ви радва отново и отново.

 

Не забравяйте, че изглеждате най-красиви в дрехите, в които се чувствате най-удобно и комфортно. Нищо не може да се сравни с усмивката на една дама, която е открила себе си в тоалет. Особено ако покупката е била разумна и не е струвала една средна заплата. Нали не забравихте къде може да откриете такива находки? Марковите дрехи втора ръка ви очакват на един клик разстояние. Готови ли сте да скочите за букета? 💐

to top